Hanovi Engineering Logo
Prunusstraat 20
4043 NV Opheusden
T: 0488-745005
E: info@hanovi.nl
Ons ontwerp is uw kracht!

Proces

Tijdens het eerste oriënterende gesprek met onze klant inventariseren we alle wensen en bieden we een overzicht van onze mogelijkheden. Vervolgens vervaardigen we een pre-ontwerp. Na goedkeuring starten we het definitieve ontwerp, die als basis geldt van het tekeningenpakket voor productie en montage. We stellen een Technisch Constructie Dossier samen en maken een gebruikershandleiding. Ten slotte wordt het ontwerp geproduceerd, gemonteerd en getest.

Gedurende het hele proces bewaken we de balans tussen kwaliteit, productiekosten, technische haalbaarheid en design. Onze oplossing moet immers efficiënt zijn en tegelijk kwalitatief hoogstaand. Het ontwerp moet technisch te realiseren zijn, maar het oog wil ook wat. Hanovi Engineering bewaart het evenwicht.

Duurzaamheid, functionaliteit, veiligheid en een onderhoudsvriendelijk karakter vormen het vertrekpunt van alle door ons ontwikkelde machines, machinedelen, werktuigen en aandrijfsystemen. Want alleen dan geldt: ons ontwerp is uw kracht!