Hanovi Engineering Logo
Prunusstraat 20
4043 NV Opheusden
T: 0488-745005
E: info@hanovi.nl
Ons ontwerp is uw kracht!

Over ons

Hanovi Engineering is een in 2010 opgerichtte ambitieuze onderneming. Een persoonlijke benadering en scherpe tarieven zijn de basis van onze filosofie. Met bijna 30 jaar ervaring in het ontwikkelen, berekenen en detailleren van speciaalmachines en aandrijfsystemen, weten we waar we het over hebben. We spreken dezelfde taal als u. Wel zo gemakkelijk.

Hanovi Engineering bouwt met uiteenlopende projecten in tal van branches aan een breed netwerk van tevreden klanten. We beschikken over ruime ervaring in het ontwerpen van machines voor de staalbouw, de kartonsector, de woningbouw, de betonindustrie en timmerfabrieken. Daarnaast hebben we veel expertise op het gebied van bergingsvoertuigen, (rij)aandrijvingssystemen voor mobiele machines en machines voor de boomkwekerij- en fruitteeltsector.

Of het nu gaat om een ponsmachine met ponswisselsysteem, een shredder voor kartonafval, een speciaalmachine om klapdaken te produceren, een zanddrooginstallatie, een kantelaar voor betonelementen, een drie-assige aardappelkistenfreesmachine, een zeefdrukmachine voor viskisten, een ruwterrein-hoogwerker met automatisch stabilisatiesysteem, een 6-wielaangedreven werktuigdrager met schrankstuursysteem, een veldspuit voor onkruid en gewasbescherming of een bergingsvoertuig voor het wegslepen van motorvoertuigen: Hanovi Engineering ontwerpt.

Uw ideeën door Hanovi Engineering laten omzetten in technisch gedetailleerde oplossingen? Of wenst u wellicht specifieke ondersteuning tijdens uw ontwikkeltraject? Ons ontwerp is uw kracht!